30 gün çörək yeməsək, orqanizimdə nə baş verər? - VİDEO
            Kəpəkli çörək, çovdar çörəyi, içi ləpəli çörəklər ağ undan bişən çörəyə nisbətən, daha xeyirlidir. Mütəxəssislərin israrla: “Ağ çörəkdən uzaq durun!”-deməsinin səbəblərindən birincisi elə budur. Taxılın özü vitaminlərlə zəngindir. Amma uzun-uzadı emal prosesində bütün faydalı maddələr yox çıxır. Ən yaxşı növ ağ unun tərkibində belə taxıldakı faydalı maddələrin, sadəcə, 30%-i olur ki, onlar da 2 həftəyədək qalır.
Bəs, çörəksiz həyatda sizi, konkret olaraq, nələr gözləyir?
Demədi Demə Youtube kanalında bu suala cavab verən video yayımlanıb. 
Demedia.az  sözügedən videonu sizə təqdim edir: 
